Selecteer een pagina

Running

Running

Running (loopsport of wegatletiek) is een belangrijke sport geworden, omdat deze door steeds meer mensen met veel enthousiasme wordt beoefend. Omdat deze sport op verschillende niveaus wordt beoefend, is het belangrijk dat er een goed advies t.a.v. schoenen en kleding gegeven wordt.

Blessures liggen, door de harde ondergrond, gauw op de loer en goede schoenen, die bij u passen, zijn van groot belang. Ook kleding is een niet te onderschatten onderdeel, want tijdens een duurloop van
1 of 2 uur kan in ons klimaat het weer al sterk verschillen.
Bij Sport-Inn Nijeboer kunt u een goed advies en de juiste service verwachten van deskundig personeel.

Tennis

Tennis

Al jaren kunnen we met trots zeggen, dat wij dè tennisspecialist van Hoogezand en omstreken zijn! Bij ons is niets te gek, want alles op het gebied van tennis is ons bekend. Schoenen, bespanningen, grips, rackets en kleding is allemaal verkrijgbaar in onze winkel. Een goed advies en prima service zijn bij ons vanzelfsprekend!

Rackets zijn er in verschillende soorten en maten, voor elk type speler is er een ander typeracket op de markt. Wij hebben veel merken rackets in onze collectie. Wij kunnen u uitgebreid adviseren welk type racket het bij uw speelstijl past! 
Naast rackets kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor schoenen en (team)kleding.

Wij hebben veel ervaring in het bespannen van tennis- en badmintonrackets en maken alleen gebruik van de beste snaren. Naast een goed racket, een goede tennisbal en een goede techniek is een, op uw spel, goed afgestemde bespanning van wezenlijk belang.

Voorkom blessures en controleer regelmatig uw bespanning.

Voetbal

voetbal

Voetbal is natuurlijk de sport in Nederland maar ook hiervoor geldt dat schoenen,  kleding en matrialen van groot belang zijn. Door de populariteit van de sport is juist hier de verandering van type schoen en kleding erg groot. Sport-Inn Nijeboer blijft steeds op de hoogte van de nieuwste trends en is als een van de eersten in staat deze ook aan u te presenteren. Natuurlijk verliezen wij niet uit het oog dat schoenen en kleding vooral functioneel moeten zijn en moeten passen bij degene die ze gebruikt.

Binnen het amateurvoetbal in onze regio is het aantal kunstgras velden in de loop der jaren flink gegroeid. Dit heeft uiteraard invloed op het soort schoeisel. Ook hiervoor kunt u uiteraard bij ons terecht.

Als vereniging wil je dat jouw’n teams netjes en uniform op de velden verschijnen. Hierbij horen vaak ook goede logo’s van sponsor en vereniging. Sport-Inn Nijeboer kan zorgen voor een proffessionele bedrukking op kwalitatieve zeer goede merkkleding. Wij zijn natuurlijk bereid om met besturen van verenigingen hierover goede afspraken te maken voor langere termijnen.

Zwemmen

zwemmen

Van wedstrijdbadpak tot supertrendy beachwear

Ben je een fanatieke zwemmer of beoefen je de zwemsport enkele malen per week, dan heb je functionele badkleding nodig. Dit betekent een goede, nauwe, pasvorm, waardoor de weerstand in het water wordt verminderd. Bovendien is functionele badkleding gemaakt van een chloorbestendig materiaal, waardoor het minder snel aan slijtage onderhevig is.
We hebben de uitgebreide collectie badkleding van o.a. de merken Speedo, Arena, Tweeker, O’Neill, Brunotti en Protest

Zwem je zo af en toe voor je plezier, of zoek je bijvoorbeeld een nieuwe bikini voor de vakantie, dan voldoen de vele lycra modellen prima.
Bij recreatieve badkleding is voor dames en meiden meer aandacht besteed aan andere pasvormen en aan leuke details. Je vindt bij ons leuke bikini’s, badpakken en zwembroeken in diverse prijsklassen.

Let op de volgende tips:

  • Koop je badkleding in je juiste maat (badpak wordt in het water ruimer)
  • Lycra badkleding vereist goed onderhoud ivm verkleuren (goed uitspoelen en droog opbergen)
  • Let op glijbanen en ruwe oppervlakten

Nijeboer heeft een ruime keuze in vele verschillende stijlen, maten en pasvormen.
Daarnaast presenteren we een uitgebreide collectie beachslippers.

Indoor

indoor

Het beoefenen van zaalsporten vraagt door de harde ondergrond van de vloer een grote belasting van uw spieren en gewrichten. Goed materiaal en dan voornamelijk goede schoenen zijn dan essentieel. Wij kijken hierbij naar de pasvorm, uw postuur en de frequentie van gebruik.

Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor (team)kleding van verschillende merken.  Daarnaast leveren wij in samenwerking met verschillende merken teamkleding voor verenigingen, eventueel bedrukt met letters en logo’s.

Badminton

Is een ideale sport: zowel de recreant als de topsporter kan zich volledig in deze sport uitleven.
De basistechniek is vlot aan te leren, dus jong en oud zijn in staat op korte termijn een aantrekkelijke partij te spelen. Het is een sport die gemengd beoefend kan worden. In feite kan ieder, na aanschaf van een badmintonracket, met deze flitsende en mooie sport van start gaan.

fitness

fitness

Fitness, de populairste sport van Nederland met verreweg het grootste aantal beoefenaren. Vrijwel iedere sporter naast de eigen sport aan fitness om het lichaam beter te trainen. Of je nu hardloopt op de loopband of af wilt vallen. Spinning maar ook cardio zijn de laatste jaren voor steeds meer sporters “gewoongoed” geworden.
Wij verkopen voor actieve dames en heren alle benodigde functionele sportkleding, een mooie kwaliteit tegen de beste prijs.

Waarom is het dragen van een goede sportbeha belangrijk?

  • De borsten worden gedragen door de borstspieren en de rugspieren. Zonder een goede ondersteuning zullen ook deze met name bij de grotere cup maten zwaarder worden belast.
  • Tijdens het sporten bewegen de borsten zich over drie assen, voorachter, links-rechts en boven-onder.
  • Zonder het gebruik van een goed ondersteunende sportbeha is de uitslag of Bounce van de borsten bij een D-cup wel negen centimeter. Deze Bounce geeft niet alleen een onplezierig gevoel, het is ook schadelijk voor de borsten.

Om er zeker van te zijn dat een sportbeha u het best ondersteund, geven we wat tips voor een juiste pasvorm. Wij raden u dan ook aan dat u professioneel wordt ingelicht want 80% van de vrouwen draagt een onjuiste sportbeha maat! De juiste pasvorm is belangrijk voor een goede prestatie!

  • De onderband rondom de ribben zal zowel aan de voor- als aan de achterzijde op dezelfde hoogte moeten zitten. Hij moet comfortabel maar stevig zitten. Een goede graadmeter om te zien of de onderband goed aansluit is door 2 vingers tussen de band en de huid te plaatsen, als er meer ruimte tussen zit dan kan er door de onderband wrijving ontstaan op de huid.
  • De cup zal de volledige borst moeten bedekken zonder vouwen in de cup. Er mag geen decolleté te zien zijn.
  • Sportbeha’s zijn er in verschillende stijlen: de tradionele U-vorm of racer back. De schouderbanden moeten zo versteld worden dat ze volledig aansluiten op de schouders maar met anderhalve centimeter ruimte.

outdoor

outdoor

Voor Outdoorsport hebben we alles wat nodig is voor actief wandelen.

Wandelschoenen
Vooral goede wandelschoenen vormen de basis voor een comfortabele en veilige wandeling. 
Juist daarom is het van groot belang om je schoenen goed af te stemmen op het gebruik en de omstandigheden: een wandeling door bergachtig gebied met een zware rugzak vraagt om extra stabiliteit, terwijl een lange wandeling op verharde wegen vooral om extra demping vraagt.
Natuurlijk heeft Nijeboer alle equipment die je nodig hebt om jouw outdoor activiteit zo leuk, comfortabel en veilig mogelijk te laten verlopen.

Wintersport

wintersport

Sport-Inn Nijeboer heeft een ruime collectie aan kleding, schoenen en accessoires. 
Tijdens de wintermaanden is er een ruime collectie aan wintersportkleding om fashionable te genieten van de wintersportvakantie. Ook hebben we underwear van Craft en Underarmour in ons assortiment

Naast deze wintersportcollectie is er ook een ruime casual collectie die u bij verschillende gelegenheden kunt dragen en altijd volgens de laatste mode is.

Van Barts zijn er accessoires zoals: handschoenen, dassen en mutsen.

Sinner Ski-Helmen en Ski-Brillen
Je ziet het steeds vaker op de piste en erg gaan zelfs al geruchten dat het in sommige gebieden verplicht gaat worden. Maar het voornamelijk voor een eigen veiligheid: Een Skihelm!
Bij ons in de winkel vind je de mooiste modellen van Sinner voor zowel heren als dames!

Brunotti
Ben jij al helemaal klaar voor het nieuwe skiseizoen? Waar ga jij dit jaar skiën?
Wij hebben de nieuwe collectie van Brunotti binnen, zo kun je lekker warm de piste op!

outdoor

outdoor

Voor Outdoorsport hebben we alles wat nodig is voor actief wandelen.

Wandelschoenen
Vooral goede wandelschoenen vormen de basis voor een comfortabele en veilige wandeling. 
Juist daarom is het van groot belang om je schoenen goed af te stemmen op het gebruik en de omstandigheden: een wandeling door bergachtig gebied met een zware rugzak vraagt om extra stabiliteit, terwijl een lange wandeling op verharde wegen vooral om extra demping vraagt.
Natuurlijk heeft Nijeboer alle equipment die je nodig hebt om jouw outdoor activiteit zo leuk, comfortabel en veilig mogelijk te laten verlopen.

Wie staat er in de zaak bij

Sport-inn Nijboer

Directeur en eigenaar van sport-inn nijeboer sinds 2001, ik heb de zaak overgenomen van de vorige eigenaar en met veel plezier ben ik u iedere dag van dienst.

Ben Nijeboer

I used to play hockey a lot as a kid, but stopped a few years ago. Now it ffels incredible to bact on the ring. I love this place, and the coach is great. Thanks for the awesome time!

Joey Seip

I used to play hockey a lot as a kid, but stopped a few years ago. Now it ffels incredible to bact on the ring. I love this place, and the coach is great. Thanks for the awesome time!

Personeel

Adres &
CONTACT

Wilt u informatie of hebt u opmerkingen voor/over Sport-Inn Nijeboer
dan kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

Velden met * verplicht invullen aub

Adres &
CONTACT

Wilt u informatie of hebt u opmerkingen voor/over Sport-Inn Nijeboer
dan kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

Velden met * verplicht invullen aub